perjantai 1. toukokuuta 2015

Papatusta pakkauksista osa III ja kosmista telepatiaa

Ensin skandaaliuutinen. Olemme joutuneet rikoksen uhreiksi. Tapahtui kompostiherätepurkin luvaton käyttöönotto! Menin maanantaina viemään biojätteitä kompostoriin ja tyrmistyin, koska kompostiherätepurnukka oli kadonnut. Ainoa - joskin todella oudolta vaikuttava - selitys oli, että se on varastettu. Myöhemmin samana päivänä löysimme tyhjän purkin naapurin tontilta ja korkinkin samasta kohtaa kadun varresta. Silloin Mr Vanha Jäärä tajusi sherlockmaisesti mitä on meidän tontin kohdalla tielle kaadettu ruskea "erivärinen hiekka".

Olisi mielenkiintoista haastatella henkilöä, joka on suorittanut näin törkeän rikoksen. Nauroimme koko perhe, kun kuvittelimme esiteini-ikäisen wanna-be-gangstan selittävän kavereilleen:"Arvatkaa mitä mä tein viime viikonloppuna! Pöllin kompostiherätepurkin yhden talon pihalta ja kaadoin sen sisällön tielle niiden kohdalle. Tyhjän purkin nakkasin niiden naapurin pihalle. Enkö oo kova jätkä, mitä häh?" Kyllä tuollainen tempaus varmasti nostaa katu-uskottavuuden ihan uusiin huippulukemiin.

Sitten otsikon mukaiseen asiaan. Tuli taas tilattua internetin kautta jotain, tällä kertaa korvakorut. Pakkauksesta voisi päätellä että korvat ovat kovilla noita koruja käyttäessä. Alkoholia käytetään taas väärin mittatikkuna. Niin, nythän on Wappu. Useimmat käyttävät sitä johonkin muuhun tarkoitukseen näinä päivinä.

Luulin siis ressukka että korvakorut saapuisivat kirjeessä postilaatikkoon, mutta vähänpä taas ymmärsin tämänkin tavarantoimittajan logistiikkaa.Edellisen pakkausihmeen löydät täältä.

Juuri kun viime viikolla kun arvelin että ehkei meillä ole hiiriä (ja myyriä) sisällä talossa naapuruston kissojen ansiosta, pihalle ilmaantui kettu kertomaan, että ei tässä mitään kissoja tarvita, kyllä minä kaikenlaiset jyrsijät nappaan ja rouskuttelikin yhden myyrän malliksi pihan perällä. Kosmista telepatiaa taas kerran kuten loukkaantuneiden oravienkin tapauksessa.


Kapinen kettuparka surkeine häntineen. Ei se meitä pelännyt juuri yhtään ja liikkui keskellä päivää, ei todellakaan terve eläin. Eli taidetaan tarvita niitä kissoja kuitenkin.

Hiukan etäisempi kuva todisteeksi siitä ettei edellinen kuva ole jostain Luontoliiton sivulta.

Tällaista menoa täällä, nuorisorikollisia ja kettuja. Jäärä Junior kyllä huomautti, että ei ole mitään todistusaineistoa siitä, että kompostiherätteen luvaton käyttöönottaja on nuori. Ei niin. Toinen epäilty on eräs vartiointiyritys, joka on innokkaasti suoramarkkinoinut palveluitaan tällä alueella viime aikoina ja saanut suuren osan naapureista asiakkaikseen. Ehkä se on suorittanut tämän rikoksen saadakseen meidät tuntemaan olomme turvattomiksi ja halukkaiksi ostamaan vartiointipalveluita. 

Bloggaajat ovat muuten merkillistä porukkaa, riehaantuvat kyllästymiseen asti milloin mistäkin juhlapäivästä tai muusta sesonkiasiasta, mutta Wapun päästävät ohi aivan minimaalisilla merkinnöillä. Olisin kyllä odottanut ohjeita trendikkäimmästä tavasta asetella serpentiinit!

2 kommenttia:

 1. Voi harmi, jouduit käyttämään nyt omaa harkintaa serpentiinien asettelussa. Minä annoin vieraiden lapsille siinä vapaat kädet, mitä kylläkin tänä aamuna kirosin lakaistessani pitkin lattioita levitettyä serpenttiinisilppua… Olisikin pitänyt järkyttää blogimaailmaa jakamalla kuva muillekin.

  No mutta, toivottavasti vappu sujui Jäärillä hyvin. Mukavaa viikonlopun jatkoa ja muuten, hienot korvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappu sujui kyllä ihan mukavasti ja serpentiinit oli aseteltu aika tyylikkäästi (omasta mielestäni), paitsi aika myöhään aattoiltana havaitsin että pahus, taitaa iskeä flunssa. No niinhän se iski, joten tässä sitä nyt taas niistellään. Meidän vappuvieraiden lapsi oli vielä äitinsä mahassa, joten ei vielä tänä vappuna levitellyt serpentiinisilppua mihinkään ;-)

   Poista