perjantai 24. lokakuuta 2014

Papatusta pakkauksista osa II

Vaikka olenkin verbalisti enkä visualisti, niin nyt täytyy sanoa että kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Pakkauspapatussarjan ensimmäinen osa on ilmestynyt kesäkuussa. Mahtaako tästä tulla trilogia tai pidempikin sarja...saa nähdä. Riippuu siitä kuinka mieltä kiihdyttäviin pakkauksiin jatkossa törmäilen.

Vanha Jäärä tilasi erään tuotteen oikein Internjetistä. Kuvittelin harhaisessa mielessäni, että tuote tulisi kirjekuoressa postilaatikkoon. Sain kuitenkin tekstiviestin että tuote on saapunut runsaan kolmen kilometrin päässä sijaitsevaan postiin. Hain paketin postista. Tässä kuvasarja pakkauksen purkamisesta. Pahoittelen että ensimmäisessä kuvassa esiintyy alkoholin väärinkäyttöä: oluttölkki ei ole esillä tullakseen juoduksi vaan se toimii mittakaavana.
 Tämä pakkaustaidonnäyte vetää Vanhan Jäärän ihan sanattomaksi. Moisen ylipakkaamisen ympäristövaikutukset saa kukin miettiä ihan itse. Tässä kaikki tällä kertaa. Joskus näinkin.

Ai mikä tuo pakkauksen sisältö oli? Se on korttikotelo. Ei taskumatti, johon on käytetty laajennusloitsua (Harry Potterin tai pikemminkin Hermionen ystävät tietävät mistä puhutaan).

Mutta hetkonen, lupasin vanhojentanssimekkoja käsittelevässä jutussa esitellä Jäärä Juniorin mekon jahka se saapuu. Sen toimittaminen isonpuoleisena postipakettina oli huomattavasti parempi logistinen ratkaisu kuin pakkaamattoman mekon ujuttaminen postilaatikon luukusta sisään. Aika soma, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti