lauantai 13. elokuuta 2016

Vastustamaton tarjous

Mr Vanha Jäärä sai postissa tällaisen mielettömän tarjouksen, josta ei voi kuin kieltäytyä:


Mikä noissa ämpäreissä oikein mukamas vetoaa suomalaisiin?

Tars vissiin liittyä Instagrammiin tällaisten yhden kuvan ilmiöiden jakamiseksi, mutta sitä ei tapahdu ennen kuin joku koodaa Instagram-sovelluksen Windows-puhelimeen tai minä saan uuden puhelimen. Jälkimmäiseen menee kahdeksisen vuotta nykyisellä puhelimenvaihtotahdilla.

8 kommenttia:

 1. Voi hyvää päivää. Ei pelkästään se, että kaupanpäällinen on euron arvoinen, vaan että ämpäri. Vaikka mistäs sen tietää, jos pureekin kuin häkä? Suomalainen voi olla yllättävä :)

  Eikös Windows puhelimelle kuitenkin ole Insta sovelluksia? 6tag? (aprikoi hän muka-tiedolla, jolla ei itellä koskaan ole ollut ko merkkiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai ilmaiset ämpärit menee suomalaisiin kuin häkä! Valitettavasti...

   Ja tässä taas nähdään mitä noi ns. diginatiivit tietää. En ees yrittänyt etsiä instagramia kännykkään, koska tyttäreni väitti ettei sitä ole. Hah!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, onhan niitä jotkut jossain oikein jonottaneet...hooh...

   Poista
 3. Onhan toi ämpäri kuitenkin ihan kivan värinen - ja jos nyt sattuu juuri silloin olemaan kova ämpärin tarve, niin täytyy vain tankata... kaikkea sitä kuuleekin!?
  Minulla on windows-puhelin ja hyvin pelittää. Instagram Beta tai 6tag.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo tuossa Tarulle kommentoin: Ei kannata uskoa diginatiivia :-) No, nyt mulla on 6tag! Oppis vaan käyttämään sitä...mystisiä nappuloita ;-)

   Poista
 4. Hee, ehdinkin jo luulla, että olit sitten kuitenkin hankkinut uuden puhelimen, kun sinut bongasin instassa, mutta onneksi sait tietää, että sovellus löytyy ja pääsit halvemmalla. Beta-versiolla itsekin pyörin jonkin aikaa instassa, mutta kun tuli puhelimen vaihto eteen, vaihdoin käyttöjärjestelmääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellähän sitä nyt heilutaan instassa. Totesin että "I am SOMEbody" ;-)

   Poista