perjantai 13. maaliskuuta 2015

Yläkaapiton keittiö - HAH!

Yläkaapittomia keittiöitä näkee usein sisustuslehdissä ja -blogeissa. Olen ihmetellyt missä näiden keittiöiden omistajat säilyttävät astioita. Selvisipä sekin, kun piti tyhjentää kaikki keittiön kaapit ja laatikot remontin alta. Asunnostahan löytyy useita tosi käteviä paikkoja astioiden säilytykseen, kuka kumma sanoo että niitä pitäisi keittiön yläkaapeissa säilöä!!

Niitähän voi säilyttää vaikka saunassa:


tai sängyn alla:Vaikka emme himosaunojia olekaan, talvella tekee ulkoilun jälkeen kuitenkin usein mieli saunoa. Emme ole himosiivoajiakaan, mutta toisinaan täytyy imuroida sängyn alusta ja sekin käy kätevämmin jos siellä ei ole ihan kauheasti muumimukeja. Joten päädyimme sitten kuitenkin asentamaan edelleen yläkaapit keittiöön.

Viime viikolla kun ei ollut kuvia, niin laitetaanpa näitä keittiöremonttikuvia nyt senkin edestä niin saatte kompensaatiota visuaalisesti laimeasta viime viikosta.


Kokkaaminen on vaikeaa, jos liesikupu on asennettu tällä tavalla. Siksi perustimme väliaikaisen minikeittiön kodinhoitohuoneeseen.


Täällä kun häärää niin tuntuu ihan lomalta asuntovaunussa (jos peltipurkissa asumista voi lomaksi kutsua). Valmisruoat alkavat tulla korvista ulos...Eräänä päivänä valmisruokaa mättäessä löytyi ruokapöydältä remonttitarvikkeiden seasta tällainen kuitupitoinen tarjoiluehdotus:"Ehkä pieni välipala?" sanoi Mr Vanha Jäärä Creme Bonjour -mainoksen jääkaapissa asuvan kokin ranskalaisaksentilla ja meikäläinen purskahti hysteeriseen nauruun moneksi minuutiksi. Ehkä vähän väsynyt...Välillä on mukava nauraakin, kiroiltu ja meuhkattu onkin tapamme mukaan aivan riittävästi. Ainoa ja paras mieleen jäänyt sanailu on:
Hän: "Tee nyt jotain, mulla on vain kaksi kättä!"
Minä: "No luuletko v***u että mulla on neljä?"
Neljä pitkää ja voimakasta käsivartta per remonttireiska/raija ei olisi kyllä pahitteeksi! Mutta pakko pärjätä niillä kätösillä mitkä on annettu.

Tässäkin tarinassa on kierrätysvivahde. Osa kaapeista kelpasi työkaverilleni Ville-imurin ja nyt myös Nemo-koirulin emännälle uuteen kotiin lastenhuoneen komeroiksi. Loistavaa eikö vain? Ämmässuolle kiertyvää tavaraa vielä jäikin. Kai näistä täytyisi yrittää päästä eroon ennen lintujen pesimäkautta etteivät ala pesiä tehdä näihin.


Kokonaisuudessaan remontti on jo sangen hyvällä mallilla, vaikka kuvista saattaisi päätellä muuta. Kukapa sitä nyt puolivalmista esittelemään, valmiista keittiöstä kuvia joskus myöhemmin. Sillä välin matka jatkuu...

Terveisin me, jotka jätimme viestin jälkipolville romanttisesti viemärin tuuletusputkeen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti