perjantai 12. syyskuuta 2014

Leikkii sisustusblogistia

Ajattelin tehdä uuden aluevaltauksen kuin Putin konsanaan - ja aivan rauhanomaisesti. Mikäli jatkan tällä alueella, käyttäkää toki mitä tahansa pakotteita saadakseni minut palaamaan omien alkuperäisten rajojeni sisälle.

Vanha Jäärä leikkii nyt sisustusblogistia. Yleensähän Vanha Jäärä vain leikkii blogistia. Tässäpä muutama kuva meidän innovatiivisesta eteisen seinästä.
 Siispä ensin kaksi yleiskuvaa eri kulmista ja sitten kaksi yksityiskohtaa. Seinän funktio on toimia matkamuistojen ja muun sälän kaatopaikkana. Siihen uppoavat nätisti monet heräteostoina tehdyt hirvitykset ja kauniimmatkin asiat, askartelut ja sekalaiset löydöt. Huomaatteko että avainkaappi maastoutuu tuonne aivan muina kaappeina!

Vanha Jäärä tunnustaa seuraavansa satunnaisesti joitain sisustusblogeja. Niissä on usein suorastaan ammattitasoisia kuvia. Näillä blogisteilla on huomattavasti järeämpää kuvauskalustoa ja paljon enemmän kiinnostusta ja kykyjä valokuvaamiseen kuin Vanhalla Jäärällä. Mutta joillakin heistä on myös aimo annos päättämättömyyttä. Jos ette vielä tajunneet, niin tuo neljä kuvaa yhden sijaan oli sarkasmia. Joillain sisustusblogisteilla on useinkin se ongelma, etteivät osaa päättää mikä kuva parhaiten kuvaisi kohdettaan. Niinpä laitetaan kymmenen kuvaa siitä samasta symmetrisestä tuikkukupista hiukan eri kulmista otettuna. Tämä on aivan sama asia kuin jos tällainen verbaalisemmin suuntautunut blogisti kirjoittaisi saman lauseen kymmenellä eri tavalla. Kuinka moni jaksaisi lukea enää kolmatta lausetta huomattuaan kahden ensimmäisen lauseen sisällön samaksi? Eikö ollutkin osuva vertaus? Syntyipä mahtava metafora! Osuinpa kerrankin naulan kantaan (toisin kuin Mr Vanha Jäärä nikkaroidessaan). Am I right or am I right? Vai mitä sanotte? Noniin, syntyi vain viisi lausetta, mutta oletettavasti kerkisitte kyllästyä jo niitäkin lukemaan.

Jotkut sisustusblogistit myös kantavat tavaraa sisään ja ulos suorastaan hälyyttävällä tahdilla. Sama pätee varmasti muotiblogisteihin, mutta ne ovat Vanhalla Jäärällä vahvasti evvk-kategoriassa. Tavara kantautuu ulos yleensä jonkinlaisen nettikirppiksen kautta - suoraan blogissa myytynä tai jollain varsinaisella nettikirppiksellä. Vanhalla Jäärällä on alkanut herätä kysymys ovatko nettikirppikset pelkästään hyvä asia.  Niillä on vähän liian helppo päästä eroon kyllästyttävistä tavaroista, jolloin on puolestaan helppo ostaa tilalle uutta tavaraa, joka alkaa ennen pitkää luultavasti myöskin kyllästyttää. Ehkä sitä ensimmäistä ostopäätöstä harkitsisi hieman tarkemmin jos ei olisi "mähän voin sitt myydä sen netissä jos se ei ookaan passeli" -takaporttia tarjolla. Kauppiaat toki kiittävät, luonto ei.

Vanhan Jäärän eteisen seinän tavaroista suuri osa olisi pitänyt heittää roskiin ilman tuota seinäinnovaatiota. Kukaan täysjärkinen ei olisi halunnut ostaa tuollaista krääsää. Paitsi ehkä toiseksi viimeisen kuvan nenäliinan. Minkähän olympialaisten mainostavarasta mahtaa olla kyse? Tietenkin Suomen isännöimät kisat ovat kyseessä.  Oikeassa reunassa hieman keskikohdan yläpuolella on kuitenkin Natsi-Saksan lippu vaikka hakaristi onkin tuossa aika röhnäinen. Olen kuullut että kaikki ihmiset eivät ole näistä kisoista kuulleet, joten yleissivistäkää itseänne ja selvittäkää asia, jos ette sitä jo tiedä :-)

Loppukevennys: Tämä uutinen on varmaan jo jokaisen irvileuan blogissa, mutta pakko laittaa se tännekin: Uimakoulu Simsalabim teki katoamistempun kerättyään kausimaksut asiakkailtaan.  En ole aikoihin hihitellyt näin runsaasti Hesaria lukiessani. Asia ei varmaankaan naurata kyseisiä entisiä asiakkaita, mutta minkäs teet: Nomen est omen! :-D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti